بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی | 2DS160154OQ8aY

بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی

فرآیند تولید ماکارونی
دانلود پایان نامه ماکارونی
پایان نامه تولید ماکارونی
پایان نامه فناوری تولید ماکارونی
بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی
پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی
تاریخچه ماكارونی در ایران
دانلود پروژه ماکارونی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی

بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی

 

تاریخچه ماكارونی در ایران 

   در ایران در سال 1315 اولین كارخانه ماكارونی بنام نوبل در تهران راه اندازی شد كه عمده تولیدات آن برای سفارتخا نه ها و خارجیان مقیم ایران مصرف می گردید .سپس كارگاهی در خیابان طالقانی مقابل سفارت سابق امریكا احداث شد این واحددارای یك پرس یك سیلندری بود سیستم آرد و الك در طبقه پایین تر قرار داشت آرد توسط مارپیچ به مخلوط كن و رشته ساز منتقل می شد ماكارونی ها پس از برش در روی نی های خیزران آویخته می شدند و سپس به گرمخانه انتقال می بافتند عمده تولید این واحد نیز برای خارجیان مقیم تهران اختصاص داشت بقایای این كارگاه تا سال 1373 در محل باقی بود در حال حاضر حدود 250 واحد فعال ماكارونی در ایران دایر است ظرفیت كل  این واحدها حدود 340 هزارتن د رسال می باشد حدود یك سوم این و احدها در استان تهران مستقرند.(7)

 

                       

 

کلمات کلیدی:

ماکارونی

انواع ماکارونی

فرآیند تولید ماکارونی

تکنولوژی تولید ماکارونی

                   

 

 

مقدمه:

بر طبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار ماركوپولو (Marco polo )در قرن 13 پس از بازگشت از چین غذایی آردی شبیه به كارونی  را به دربار هدیه كرد .بطور كلی برای مردم آن زمان علی الخصوص دریانوردان حمل و نگهداری آذوقه سفر امری مهم تلقی می شد چرا كه گاه سفر چندین ماه بطول می انجامید و آنها نیاز به غذایی داشتند که فاسد و خراب نشود . همچنین مرغوبیت و ارزش غذایی خود را حفظ كند. ظاهر همه این ویژگیها در ماكارونی وجود دارد این محصول در طی نگهداری به مدت طولانی طعم مزه و كیفیت خود را حفظ می نماید .

 

 هر چند تولید ماكارونی از یك ریشه تاریخی منشا می گیرد اما به طور وسیع د رقرن بیستم با تغییرات اساسی  وارد بازار مصرف عمومی و تجارت گردید در اولیل این قرن و قبل از صنعتی شدن تولیدات تهیه و تولید این محصول بصورت خانگی و یا به مقادیر کم ،درکارگاههای کوچک انجام می شود و در مجموع مقدار قابل توجهی را در بر نمی گرفت . طبق بررسی ، از سال 1850 میلادی تولید بصورت ماشینی وصنعتی با ابداع و اختراع ماشین های پرس كننده خمیر شروع شد مجموعه ای از این ماشین آلات متشكل از یك سیستم ورز دهنده خمیر (kneading device)با پیستون و سیلندر مربوطه و یك صفحه مشبك كه منتهی از یك مارپیچ بودند كارتولید را در مقیاس صنعتی شروع كردند .در آغاز قرن بیستم لوازم موجود برای ساخت ماكارونی شامل مخلوط كن و پرس و قفسه های مخصوص خشك كردن ساخته شدند در سال 1934 یك شركت فرانسوی كه قبلا اكسترودر های ساده می ساخت سیستم پیوسته را جایگزین نمود و در همان سالها سوئیسی ها پرس های مداوم اتوماتیك را مورد بهره برداری قرار دادند امروزه این ماشین آلات به سیستم های تولید پیوسته تبدیل شده اند و می توانند با ظرفیت های بسیار بالا كار كنند استفاده نیروی انسانی برای این سیستم ها نیز بسیار اندك است تولید در این سیستم ها نیازمند دقت فراوان  و ماده اولیه همگون می باشد .

 

 

 

 

 

فهرست مطالب 

 

مقدمه و تاریخچه   1

 

فصل اول 

1-1- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی 4

2-1- بخش دوم : انواع ماکارونی 10

3-1- بخش سوم: ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی 18

4-1- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانة بازدید شده 20

 

فصل دوم 

2-1- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده 24

 

فصل سوم 

1-3- بخش اول : ساخت ماکارونی 37

1-1-3- روشهای ساخت انواع ماکارونی 38

الف: روش غیر پیوسته 40

ب: روش پیوسته 41

2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده 42

الف: انتقال دهنده‌های افقی 43

ب: انتقال دهنده‌های عمودی 43

ج: انتقال دهنده‌های بادی 43

 

فصل چهارم : 

1-4- بخش اول : خشک کردن 46

الف) خشک کردن اولیه 48

ب) خشک کردن میانی 49

ج) خشک کردن نهایی 49

2-4- بخش دوم : یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز 53

3-4- بخش سوم : منحنی خشک کردن و نمودار آن 55

 

فصل پنجم 

1-5- گرمخانه‌های ماکارونی 59

فصل ششم: 

بخش اول : بسته‌بندی توسط کارگر و بسته‌بندی اتوماتیک 63

بخش دوم : ویژگی‌های بسته‌بندی مطابق استاندارد 64

 

فصل هفتم 

1-7- بخش اول : نگهداری و انبار کردن محصول 67

 

فصل هشتم 

1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه 70

الف) رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید 70

ب) رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار 71

ج) نظافت قسمتهای مختلف انبار 71

 

فصل نهم : 

1-9: بخش اول آزمایش شیمی 75

الف) تعیین pH ماکارونی 75

ب) آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب 75

ج) آزمایش رطوبت 76

2-9- بخش دوم : طرز تهیه محیط‌های کشت 77

الف) طریقه کشت پلیت کنت آگار 77

ب) دستور  تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ 78

پ) تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار 79

ت) طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی 81

ث) تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس 82

ج) طریق کشت کپک 83

3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کیفی مواد اولیه 83

4-9- بخش چهارم: کنترل کیفیت فرآورده‌های نهایی 88

 

فصل دهم: 

1-10- بخش اول : استاندارد ویژگی‌های ماکارونی 97

 

فصل یازدهم: 

بخش اول : بحث و نتیجه‌گیری 112

بخش دوم: پیشنهادات 113

بخش سوم: مقاله 

بخش چهارم: منابع 117

 

  • پاورپوینت MMPI-2 و تشخیص و بررسی اختلال شخصیت | JNz39921OigpUE
  • پاورپوینت MMPI-2 و تشخیص و بررسی اختلال شخصیت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت MMPI-2 و تشخیص و بررسی اختلال شخصیت جهت رشته روانشناسی در قالب 20 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • دانلود فصل ششم پاورپوینت اصول مدیریت آموزشی با عنوان نظریه و اجزای آن | MNW32623vACcxd
  • دانلود فصل ششم پاورپوینت اصول مدیریت آموزشی با عنوان نظریه و اجزای آن پاورپوینت مدیریت آموزشی پاورپوینت اصول مدیریت آموزشی پاورپوینت  نظریه و اجزای آن فصل ششم پاورپوینت اصول مدیریت آموزشی رفتن به سايت اصلي دانلود فصل ششم پاورپوینت اصول مدیریت آموزشی با عنوان نظریه و اجزای…

  • جزوه نهایی تحلیل آماری استاد رستمی بشمنی | sQG19617l4hMhM
  • جزوه نهایی تحلیل آماری استاد رستمی بشمنی کلمات کلیدی : جزوه نهایی تحلیل آماری استاد رستمی بشمنی رفتن به سایت اصلی جزوه نهایی تحلیل آماری استاد رستمی بشمنی در دانشگاه آزاد تدریس شده و منبع مناسبی برای امتحانات پایان ترم…

  • پاورپوینت بررسی مداخله در خودکشی | OTF41189BwVunD
  • پاورپوینت بررسی مداخله در خودکشی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی مداخله در خودکشی جهت رشته روانشناسی و روانپزشکی در قالب 44 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • نقش تعاونیها در ایجاد تحول | W1l4560xjgH31
  • نقش تعاونیها در ایجاد تحول کار شرافتمندانه گردهمایی آزاد كوپاك نقش تعاونیها در ایجاد تحول كمیته ترویج و توسعه تعاونیها گردهمایی آزاد كوپاك،كار شرافتمندانهآیا تعاونی ها می توانند تحول ایجاد كنند؟ رفتن به سایت اصلی گردهمایی آزاد كوپاك،كار شرافتمندانه:آیا تعاونی…

  • دانلود تحقیق شهر دوستدار زن و پژوهش های مرتبط با آن با فرمت ورد | o8n48383uyPvsa
  • دانلود تحقیق شهر دوستدار زن و پژوهش های مرتبط با آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی شهر دوستدار زن و پژوهش های مرتبط با آن با فرمت docx در قالب 32 صفحه ورد…

  • دانلود تحقیق مفهوم عدم تقارن اطلاعات با فرمت ورد | yPO52761pqvEEX
  • دانلود تحقیق مفهوم عدم تقارن اطلاعات با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی مفهوم عدم تقارن اطلاعات با فرمت docx در قالب 28 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد…

  • پاورپوینت فصل چهارم کتاب مبانی اقتصاد سنجی گجراتی ترجمه ابریشمی با موضوع مدل نرمال: مدل رگرسيون خطي نرمال كلاسيك | AJK23812KrudRL
  • پاورپوینت فصل چهارم کتاب مبانی اقتصاد سنجی گجراتی ترجمه ابریشمی با موضوع مدل نرمال: مدل رگرسيون خطي نرمال كلاسيك کلمات کلیدی : پاورپوینت مدل نرمال: مدل رگرسيون خطي نرمال كلاسيك پاورپوینت فصل چهارم کتاب اقتصاد سنجی گجراتی پاورپوینت فصل چهارم…

  • شاخص اندازه‌گیری هزینه‌های اجتماعی مواد مخدر در ایران | AV87088ci57Gr
  • شاخص اندازه‌گیری هزینه‌های اجتماعی مواد مخدر در ایران مواد مخدر پیامد‌های خارجی هزینه‌های اجتماعی دانلود مقالات کارشناسی ارشد رشته علوم اجتماعی شاخص اندازه‌گیری هزینه‌های اجتماعی مواد مخدر در ایران دانلود مقالات کارشناسی ارشد علوم اجتماعی دانلود مقالات ارشد علوم اجتماعی…