فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی | dry1566QVE4ak

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

تجهیزات برودتی
انجماد مواد غذایی
تکنولوژی برودتی
فن آوری های کرایوژنیک
فن آوری های بدیع انجماد برودتی
فنآوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

رفتن به سایت اصلی

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

 

چکیده 

 فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای برودتی در 11 سال گذشته در مورد فن آوری غذاهای منجمد بوده است. پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است.این مقاله ارائه ای بنیادی از انجماد برودتی و مسیر حرکت فن آوری های انجماد مواد غذایی است و بیانگر توسعه امکانات برودتی در دهه گذشته است.کاهش  کیفیت محصول هنگامیکه از سیستم های برودتی با دانش ناکافی از محصول یا زنجیره سرمای ناقص بعد از انجماد برودتی استفاده می کنیم , رخ میدهد. همچنین تبلور مجدد, تخریب مکانیکی و غیره مورد بحث قرار گرفته است.

 

 

 

کلمات کلیدی:

تجهیزات برودتی

انجماد مواد غذایی

فن آوری های کرایوژنیک

فن آوری های بدیع انجماد برودتی

 

 

 

مقدمه

در مورد فرآوری ماده غذایی, استرالیا با رشد تقریبا 36% در دهه گذشته دارای وسیعترین صنایع است.(International team,2000) یکی از استراتژی های کلیدی برای ارتقا مزایای صنایع غذایی استرالیا, افزایش ارزش مواد غذایی و طولانی کردن مدت انبارداری تولیدات با ارزش از طریق عملیاتی نظیر انجماد است. این صنعت همیشه به راههای ابتکاری از تولید مواد غذایی منجمد با کیفیت بالا و روشهای نگهداری این کیفیت تا نقطه مصرف توجه داشته است. فن آوری برودتی می تواند پاسخگوی این نیازها باشد.سردسازی برودتی با قابلیت انبساط مبردهای گازی مثل آرگون, اکسیژن, هیدروژن, نیتروژن, دی اکسید کربن و غیره مرتبط است که بنابر فشار اتمسفری تبخیر یا در دماهای پایین تصعید می شوند. در صنایع غذایی مبردهای معمول نیتروژن و دی اکسید کربن هستند.برخی از مزایای انجماد برودتی و سردکردن شامل کاهش دادن زمان خنک شدن و انجماد, کاهش آب زدایی (دهیدراته شدن) و زیان چکیدن آن و بهبود ترکیب تولیدات ناشی از رشد کریستالهای کوچک یخ می باشد.

 

یک بررسی از امتیازنامه های صدور یافته برای صاحبان امتیاز در ایالات متحده, ژاپن, اداره صدورامتیاز جهانی (PCT) و کشورهای اروپایی اصلی صورت گرفت. این بررسی نشان داد که 4604 امتیازنامه واگذار شده در 11 سال گذشته در مورد فن آوری برودتی در اغلب 23 میدان صنعتی مهم جهان شامل مهندسی پلیمر, مهندسی شیمی و نیمه رساناها که از جمله آن هستند, از اینها تنها 57 امتیازنامه مربوط به توسعه و ارتقای فن آوری انجماد برودتی در مورد مواد غذایی است که آن هم بیانگر 2/1 % از کل می باشد. . پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است.

 

 

 

فهرست مطالب

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی 1

چکیده 1

1- مقدمه 2

2- مکانیسم های انتقال حرارت حین انجماد برودتی 3

1-3 صدور کیفیت در محصولات منجمد 6

1-1-3 دهیدراته شدن و چروکیدگی 6

2-1-3 فعالیت میکروبی 7

3-1-3 نیروهای چسبنده (اتصال دهنده) محصول حین انجماد 8

4-1-3 تبلور مجدد 8

5-1-3 تخریب مکانیکی (شکستگی انجمادی) 9

4- تجهیزات برودتی و روشها : تبیین هنر 9

1-4 منجمدکننده های شناور 11

2-4 تونل و فریزرهای حلزونی (مارپیچی) 11

3-4 فریزرهای اصابتی برودتی 12

5- نتیجه گیری 13

 

  • بررسی در خصوص حاملگی اجباری مربوط به درس حقوق بین الملل کیفری | 02N11111fEP94d
  • بررسی در خصوص حاملگی اجباری مربوط به درس حقوق بین الملل کیفری بررسی تطبیقی جرم انگاری حاملگی اجباری حقوق بین الملل رفتن به سایت اصلی بررسی تطبیقی جرم انگاری حاملگی اجباری در دادگاه یوگسلاوی ، رواندا و دیوان کیفری بین…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق | ggq12851Ix3eXH نگرش | T2z3956yXb6Bw جنسی 52 صفحه
  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نگرش جنسی 52 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه نگرش جنسی مبانی نظری نگرش جنسی پیشینه تحقیق نگرش جنسی پیشینه داخلی نگرش جنسی پیشینه خارجی نگرش جنسی پیشینه پژوهش نگرش جنسی پیشینه نظری…

  • دانلود تحقیق گردشگری پایدار ، بازاریابی پایدار با فرمت ورد | rAR37737Oum86l
  • دانلود تحقیق گردشگری پایدار ، بازاریابی پایدار با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی گردشگری پایدار ، بازاریابی پایدار با فرمت docx در قالب 73 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت آزمایش تعیین وزن مخصوص قیر در 17 اسلاید به طور کامل و جامع همراه با تصاویر | Bof34325QVgXG3
  • پاورپوینت آزمایش تعیین وزن مخصوص قیر در 17 اسلاید به طور کامل و جامع همراه با تصاویر پروژه پاورپوینت آزمایش تعیین وزن مخصوص قیر‬‎ رفتن به سايت اصلي در این پروژه پاورپوینت آزمایش تعیین وزن مخصوص قیر در 17 اسلاید به…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق انواع مدلهای ارزیابی عملکرد | ovF6606sQTke4
  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق انواع مدلهای ارزیابی عملکرد مبانی نظری انواع مدلهای ارزیابی عملکرد ادبیات و مبانی نظری انواع مدلهای ارزیابی عملکرد پیشینه تحقیق انواع مدلهای ارزیابی عملکرد دانلود پیشینه تحقیق انواع مدلهای ارزیابی عملکرد دانلود مبانی نظری انواع مدلهای…

  • پاورپوینت نظم و نظارت اجتماعی | 9J216497oXbpyM
  • پاورپوینت نظم و نظارت اجتماعی کلمات کلیدی : پاورپوینت نظم و نظارت اجتماعی نظم و نظارت اجتماعی تحقیق نظم و نظارت اجتماعی بررسی نظم و نظارت اجتماعی مقاله نظم و نظارت اجتماعی اساس نظم و نظارت اجتماعی نظارت از طریق…

  • پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان انتزاع یا تجدید | NXU2420aeZO6a
  • پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان انتزاع یا تجدید آبستره انتزاع یا تجدید سبكهای هنری هنر غیر نمایشی دانلود پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک خرید پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک سیستم همکاری در…

  • پاورپوینت علایم افسردگی و شیوه های درمان آن | J9W506039oGWG4
  • پاورپوینت علایم افسردگی و شیوه های درمان آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت علایم افسردگی و شیوه های درمان آن جهت رشته روانشناسی در قالب 21 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • دانلود تحقیق نقدینگی و اهمیت آن با فرمت ورد | dO952763oMiuqy
  • دانلود تحقیق نقدینگی و اهمیت آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی نقدینگی و اهمیت آن با فرمت docx در قالب 28 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد…