پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده | 6e116562bKPSr

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

ماکارونی غنی شده
غنی سازی ماکارونی
تاریخچه ماکارونی در ایران و جهان
دانلود پایان نامه ماکارونی
دانلود پایان نامه غنی سازی ماکارونی
دانلود پایان نامه ماکارونی غنی شده
پایان نامه غنی‌سازی مواد غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

 

 

چکیده:

ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل‏های گوناگون درآورده می‏شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می‏کنند. مواد اصلی تشکیل‏دهنده ماکارونی آرد و آب می‏باشد و مواد فرعی یا افزودنی‏های ماکارونی شامل تخم‏مرغ، شیرخشک، پودر سبزی‏هایی مانند سیر، پیاز، آب و اسفناج، آب هویج، آب گوجه‏فرنگی، گلوتن، نمک، ادویه‏ها و نیز مواد غنی‏کننده‏ای مانند کلسیم، آهن و ویتامین‏های A و B کمپلکس می‏باشد. کارخانه ماکارونی دارای قسمت‏های مختلفی از جمله آردخانه، سالن تولید، گرم‏خانه، سالن بسته‏بندی، انبار کارخانه، آزمایشگاه، اتاق برق و … است.

آزمایش‏هایی که در کارخانه ماکارونی صورت می‏گیرد، شامل آزمایش‏های شیمیایی و آزمایش‏های میکروبی است. آزمون‏های شیمیایی نظیر میزان رطوبت، میزان خاکستر، PH، کل مواد جامد در آب، پخت، وزن محصول پس از پخت.آزمایش‏های میکروبی هم مانند: تعداد با سیلوس سرئوس، تعداد کپک و شمارش کلی میکروب‏ها می‏باشد. 

 

 

 

کلمات کلیدی:

سمولینا

ماکارونی

گندم دوروم

ماکارونی غنی شده

 

 

 

مقدمه

پدیده‌های پویای فرهنگی در یک جامعه گذشته از تأثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی مسکن بهداشت آموزش و غیره… کم و بیش در نوع تغذیه و موارد مصرفی آن جامعه نیز تأثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه و اغلب جوامع دگرگونیهای کاملاً مشخص در وضع و نوع تغذیه بوجود آورده است.لذا همین امر سبب شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامة غذایی خود قرار دهند.

 

در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته‌های آش و پلویی و ماکارونی می‌باشد که گذشته از ظاهر مطلوب وتطابق با تحولات فرهنگی از جنبة اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. زیرا مادة اولیه آن آرد گندم است که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می‌دهد.در جهان امروز هفتاد درصد از پروتئین از منابع گیاهی به دست می‌آید و فقط سی درصد از کل مصرف انسان از منابع حیوانی تأمین می‌گردد. اما 50% از پروتئین منابع گیاهی به تنهایی از غلات بدست می‌آید.

 

 

 

 

فهرست مطالب

چکیده(پیشگفتار) 1

مقدمه 2

تاریخچه ماکارونی در جهان 4

تاریخچه ماکارونی در ایران 7

انواع ماکارونی 9

 

فصل اول: کلیات غنی‌سازی مواد غذایی

1-1 تقویت غذا 11

2-1 ابتکار و خلاقیت در غذا 12

3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده 14

1-3-1 محصولات ماکارونی غنی شده با پروتئین تقویت شده 16

2-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده شیری 19

3-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با شیر بدون چربی 21

4-3-1 محصولات رشته فرنگی سبزی‌دار 23

5-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده سبزی‌دار 25

6-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با گندم و سویا 26

 

فصل دوم: اضافه کردن انواع ریزمغذی‌ها در تکنولوژی غذا

1-2 ویژگی‌های غلات 29

1-1-2 طبقه‌بندی گندم بر اساس مصرف 30

2-1-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 32

3-1-2 عوامل موثر در کیفیت گندم 34

4-1-2 گندم دوروم 35

5-1-2 ویژگی‌های گندم دوروم 37

2-2 سمولینا 40

1-2-2 دلایل استفاده از سمولینا 41

2-2-2 ویژگی‌های سمولینا و ابعاد آن 42

3-2-2 عوامل موثر در کیفیت سمولینای ماکارونی 43

3-2 افزودنی‌های مواد غذایی به ماکارونی 45

1-3-2 ویژگی‌های مواد افزودنی به ماکارونی 46

2-3-2 طبقه‌بندی افزودنی‌ها 47

3-3-2 میزان مواد افزودنی به محصول ماکارونی 51

4-2 ارزیابی حسی محصول نهایی 52

 

فصل سوم: تجهیزات مورد استفاده در کارخانه ماکارونی

1-3 انواع روش‌های تولید 54

1-1-3 روش غیرپیوسته 54

2-1-3 روش پیوسته یا مداوم 57

2-3 ماشین‌آلات مورد نیاز کارخانه 59

1-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های غیرمداوم 61

2-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های مداوم 62

3-2-3 دستگاه پرس ماکارونی 63

4-2-3 کاتر نیمه‌اتوماتیک 64

5-2-3 دستگاه اسپریدر 65

6-2-3 بسته‌بندی ماکارونی 66

3-3 چارت تولید ماکارونی (خط تولید) 72

 

فصل چهارم

1-4 بحث و نتیجه‌گیری 73

2-4 پیشنهادات 75

 

 

  • دانلود تحقیق کیفیت زندگی کاری با فرمت ورد | 8fv50717zpZNZk
  • دانلود تحقیق کیفیت زندگی کاری با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی کیفیت زندگی کاری با فرمت docx در قالب 39 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد    …

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش شادکامی | xxM98600Qv9BA روانشناختی
  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش شادکامی روانشناختی فصل دوم پایان نامه شادکامی روانشناختی مبانی نظری شادکامی روانشناختی پیشینه تحقیق شادکامی روانشناختی پیشینه داخلی شادکامی روانشناختی پیشینه خارجی شادکامی روانشناختی پیشینه پژوهش شادکامی روانشناختی پیشینه نظری شادکامی روانشناختی ادبیات نظری شادکامی…

  • مبانی نظری زمانبندی کارها در محاسبات ابری با روش SFLA | w9Z1886348ilWd | WoI18861SqGePr
  • مبانی نظری زمانبندی کارها در محاسبات ابری با روش SFLA کلمات کلیدی : مبانی نظری زمانبندی در محاسبات ابری زمانبندی وظایف در رایانش ابری زمانبندی منابع در رایانش ابری الگوریتم های زمانبندی در رایانش ابری زمانبندی کارها در محاسبات ابری…

  • پاورپوینت حسابداری مبتنی بر سطح عمومی قیمت ها | fMB3008x2J1hI
  • پاورپوینت حسابداری مبتنی بر سطح عمومی قیمت ها پاورپوینت حسابداری مبتنی بر سطح عمومی قیمت ها حسابداری مبتنی بر سطح عمومی قیمت ها بهای جاری در مقابل بهای تاریخی تعدیل اقلام خاص با توجه به تغییر در سطح عمومی قیمتها…

  • ساختار پست های فشار قوی | HJs7826TpLMK7
  • ساختار پست های فشار قوی پستهای انتقال نیرو سیستم های قدرت پست های فشار قوی دانلود پایان نامه مهندسی برق دانلود پایان نامه برق دانلود پایان نامه ساختار پست های فشار قوی رفتن به سایت اصلی دانلود پایان نامه رشته…

  • دانلود تحقیق در مورد معنا درمانی و نظریه فرانکل  docx | IDp509792jpS1A
  • دانلود تحقیق در مورد معنا درمانی و نظریه فرانکل  docx رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی معنا درمانی و نظریه ی فرانکل با فرمت docx در قالب 46 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • پاورپوينت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی | tqt319971RBbEM
  • پاورپوينت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی پاورپوينت حسابداری واحدهای دولتی پاورپوينت مفاهیم حسابداری واحدهای دولتی دانلود پاورپوينت بررسی مفاهیم حسابداری واحدهای دولتی پاورپوینت درباره بررسی مفاهیم حسابداری واحدهای دولتی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت بررسی تطبیقی…

  • علل تاثیرگذار بر ارزش ویژه برند | 1MR6458gPOOJA از نگاه مشتریان شرکتهای ارائه دهنده اینترنت
  • علل تاثیرگذار بر ارزش ویژه برند از نگاه مشتریان شرکتهای ارائه دهنده اینترنت ارزش ویژه برند عوامل موثر بر ارزش ویژه برند ارتباطات دهان به دهان الکترونیکی ارزش ویژه برند شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پایان نامه ارزش ویژه برند خدمات…

  • تحلیل آثار معامله با ابزار قمار در فقه و حقوق ایران | HW4298y1Bz3B
  • تحلیل آثار معامله با ابزار قمار در فقه و حقوق ایران معامله با ابزارآلات قمار آثار معامله با ابزارآلات قمار معامله با ابزارآلات قمار در فقه جرم انگاری معامله با آلات قمار معامله با ابزارآلات قمار در حقوق آثار معامله…